Bezoekers zijn welkom


Binnen en buiten met aandacht verbonden. Het ziekenhuis is ingebed in een breder zorgveld met vele partners van familie tot professionele organisaties, elk met een eigen rol, deskundigheid of specialisatie. De familie, vrienden, kennissen en collega's vormen een heel belangrijke schakel voor patiënten. We streven er dan ook naar om aandacht te hebben voor de eigen omgeving van de patiënt en deze, indien de patiënt dit wenst, te betrekken bij zijn of haar traject in het Bethaniënhuis.


Mogen wij u vragen de bezoekuren te respecteren?

De bezoekuren verschillen per zorgeenheid omdat elke zorgeenheid een eigen therapeutisch programma volgt.
Indien de bezoekuren voor u niet passen, zullen de medewerkers van de zorgeenheid samen met u andere mogelijkheden bekijken.  

 

Geen bezoek toegestaan?

Soms is het voor de patiënt therapeutisch beter tijdelijk niet alle bezoekers toe te laten. Hoewel dit voor u moeilijk kan zijn, vragen wij hiervoor begrip.  

 

Aandacht voor privacy.

Om de privacy van andere patiënten te respecteren, kunnen wij geen bezoekers ontvangen op meerpersoonskamers en in de living van de zorgeenheden. Op sommige zorgeenheden zijn specifieke bezoekruimtes voorzien en op het domein zijn cafetaria’s beschikbaar.